Urban utforskning.

 

Den kommersiella användningen av drönare och UAV:s i tätbebyggda områden växer snabbt och har en mängd potentiella användningsområden i ett samhälle, inte minst när det gäller kommunal stadsplanering.

Jämfört med andra alternativ ger flygbilder ett överlägset prisvärt, anpassningsbart och precist datainsamlingsverktyg för t.ex. en kommun, byggföretag, arkitekt eller arrangör.

Tack vare de anpassningsbara alternativen för drönarteknologi idag kan användningen av drönare för regionala och kommunala verksamheter också ge säkrare, billigare och effektivare offentliga tjänster.

Kontakta oss för mer information.

Evenemang

Våra flygbilder kan vara mycket användbara både före, under och efter ett event som t.ex. en festival, mässa eller ett sportevenemang.

Arrangörer kan i planeringsstadiet enkelt fastställa optimal layout, crowd control under eventet och före-efter inspektioner för att säkerställa att platsen återställs till ursprungligt skick efteråt.

Stadsplanering

Stadsplanerare kan använda våra lösningar för att planera och genomföra inspektioner och tillsyn, upptäcka renoveringsbehov samt övervaka och hantera byggnader och infrastruktur på ett mer effektivt sätt.

Vi kan hjälpa företag och kommuner att minska sina kostnader och få större flexibilitet samtidigt som det ger invånare det stöd de behöver och har rätt till.

Turism

Om du arbetar med utveckling av rekreationsområden som semesteranläggningar, golfbanor, campingplatser eller skidorter etc. kan du ha stor nytta av våra UAV- och drönartjänster.

Flygbilderna hjälper er under planerings- och utvecklingsstadiet för att få tydliga översikter över områdena och vi kan såklart också hjälpa till med reklammaterial i senare skeden.

Outputs →

We can deliver a range of outputs in industry-standard file formats.

Check out the zoom possibilities in this super high res image.

[cq_vc_zoomimage displaystyle=”magnify” magnifyimage=”1933″ moveby=”hover” radius=”150″ bordersize=”2″ bordercolor=”#ffffff”]
Good Times Studio | Ljusslingan 4 | 120 31 Stockholm | Sweden | Tel: +46 8 635 88 99 | hello@goodtimesstudio.com